Tämä sivusto käyttää evästeitä jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tuettu työtoiminta

 

Tuettu työtoiminta on toimintakykyäsi ylläpitävää ja edistävää toimintaa, johon voit ohjautua vammaispalvelujen tai mielenterveyspalvelujen tai sosiaalityön kautta. Työtoiminnan aikana sinun toimeentulosi on järjestetty kuntoutusrahalla, -tuella tai työkyvyttömyyseläkkeellä. Sinä et ole työsuhteessa TOIMI-säätiöön.

Meillä on useita työ- ja oppimisympäristöjä, joilla on monipuolisia tehtäviä. Ammattitaitoiset työvalmentajat opastavat työtehtäviin ja saat tukea työssä suoriutumisessa. Tukenasi on myös yksilövalmentaja.

 

Jos kiinnostuit tuetusta työtoiminnasta, keskustele palveluohjaajasi/omahoitajasi kanssa, joka auttaa sinua hakemisessa. Voitte tulla etukäteen tutustumaan TOIMI-säätiölle.

Tuetun työtoiminnan jatkopolkuna sinulla on mahdollisuus sijoittua ns. avotyöhön säätiön ulkopuolelle.

 

Kysy lisää:

 

Teija Itkonen-Brilli

Puh. 040 830 2686

 

Avotyötoiminta

 

Kun olet TOIMI-säätiöllä tuetussa työtoiminnassa, voit osallistua myös avotyötoimintaan yrityksissä ja yhteisöissä.

 

Työhönvalmentaja kartoittaa säätiöllä tapahtuvan yksilö- ja työvalmennuksen avulla sinun työ- ja toimintakykyäsi sekä toiveitasi. Kartoituksen jälkeen hän etsii sinulle sopivia työpaikkoja TOIMI-säätiön ulkopuolelta.

 

Avotyö ei ole työsuhde, vaan valmennussuhteesi TOIMI-säätiöön säilyy.

TOIMI-säätiö vastaa mm. työosuusrahan maksusta ja avustaa työmatkoissa tarvittaessa.

Työpaikan antajan kanssa tehdään avotyösopimus, jossa määritellään mm. työtehtävät ja työaika. Työaika vaihtelee 2-6 tuntia päivässä ja 1-5 päivää viikossa. Sopimuksessa sovitaan myös työvaatetuksesta ja ruokailun järjestämisestä, niistä ei tule kustannuksia avotyöntekijälle.

 

Jos sinulle tai työpaikan antajalle tulee kysymyksiä tai selvitettäviä asioita, kumpi tahansa teistä voi ottaa yhteyttä TOIMI-säätiö työhönvalmentajaan.

 

 

Kysy lisää:

 

Iisalmi, Sonkajärvi, Vieremä

Sisko Hautala

Puh. 040 829 6684

 

Kiuruvesi

Henri Kärkkäinen

Puh. 040 136 5645

Free Joomla! template by L.THEME